COACHING

LIFECOACHING

Lever du dit liv som du ønsker?
Har du gjort dig nogle klare prioriteringer om, hvad der er vigtigst for dig her i livet? Eller føler du, at der er langt fra det billede du har af, hvordan dit liv burde være og hvordan det faktisk er? Synes du f.eks. at dine kære er det vigtigste, men dit arbejde fylder langt det meste?
Er din dagligdag fyldt op med stress, så du aldrig føler dig i stand til bare at være til stede i nuet og nyde øjeblikket i ro?
.. Så kan lifecoaching være et godt valg for dig. Her kan du blive hjulpet til at leve i overensstemmelse med dine ønsker og mål.

Eller …står du overfor en korsvej og skal træffe en vigtig beslutning og har brug for hjælp til at blive afklaret? Står du overfor et væsentligt problem og har vanskeligt ved at se mulighederne? Eller er du muligvis afklaret om, noget du gerne vil, men du lykkes ikke rigtig med at gennemføre det?

Via coaching, som er en særlig metode, oprindeligt udviklet i sportsverdenen for at skabe gode præstationer, hjælpes du til at blive afklaret på dit mål, og du får hjælp til motivering med henblik på at kunne handle og opnå ønskede resultater. Coaching bygger på principperne i kognitiv terapi.

Det er vores overbevisninger om os selv, der hindrer os i at blive ”den bedste udgave” af os selv – og udnytte vores fulde potentiale.

Gennem coaching arbejder vi med at bruge de overbevisninger, der er støttende for dig og fjerne dem, der er nedbrydende. Og vi arbejder med at ændre gamle hæmmende adfærdsmønstre og opbygge nye fremmende mønstre.

Jeg arbejder ud fra en coaching-metode udarbejdet af Sofia Manning, som kaldes ”stjernecoaching” .

Dvs. vi gennemgår følgende 6 punkter:

1. afklaring af dit mĂĄl
2. afklaring af, hvad der hidtil har hindret dig i at nĂĄ dit mĂĄl
3. motivering
4. nedbrydning af gamle uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre og opbygning af nye
5. fastlæggelse af handleplan
6. afslutning

Hvis du er interesseret i at læse mere om Sofia Mannings metode, kan du læse:
Sofia Manning: Coaching, forlaget Gyldendal – eller se Sofia Maning

En coachingsession varer typisk 1-1½ time med mindre andet aftales.
Pris: se under PRAKTISKE OPLYSNINGER

BUSINESSCOACHING

Individuel coaching i forhold til businesstemaer tilbydes. Det kan være hjælp til at opnå resultater på forskellige områder inden for dit felt, såvel resultater på længere sigt, men også i forhold til et forestående møde eller tema. Det kan også være coaching i forhold til personlig gennemslagskraft, stress og hjælp til prioritering af dine ressourcer.

Pris og forløb aftales.

Siden er lavet af online markedsføring